Over Adri

Adri van Esch heeft jarenlange ervaring met het schrijven van teksten. Voor magazines, kranten, websites en brochures. Geen poëzie, wel heel leesbaar, helder en duidelijk. Op deze website staan enkele artikelen van de honderden die hij geschreven heeft. Voor een goede eerste indruk.

Diensten

Ik maak teksten. Interviews, reportages, achtergrond-artikelen, reisverhalen, nieuwsberichten. Kort of lang. Voor print of online. Ik kan een complete uitgave verzorgen, losse artikelen leveren, de eindredactie doen of een website bijhouden. Precies zoals de opdrachtverstrekker het wil. En de lezer!

Contact

Neem gerust contact op! Voor vragen, opmerkingen, tips en informatie, mail even. Ik antwoord altijd.
Het mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Laatste artikelen

Tivoli in Kopenhagen, Denemarken - Foto: © Adri van Esch

Kijken, proeven, genieten: de totaalbeleving van Tivoli

De sprookjesachtige lichtjes als de avond valt, het gracieuze ballet van de pantomimegroep of het verrukkelijke smørrebrød van Fru Nimb. Een favoriet aanwijzen is niet nodig, want Tivoli heeft het allemaal! Het historische park in hartje Kopenhagen is een totaalbeleving. Lees meer
Jeroen Bosch wedstrijd in Heusden - Foto: Ad van Kessel

Heusden eert Bosch met beelden en verhalen

In de lommerrijke binnentuin van abdij Mariënkroon werden zondag 18 september twee creatieve projecten afgerond. ‘In de periferie van Jeroen Bosch’ was een kunstwedstrijd uit de koker van de stichting Honsoirde en ‘Jeroen Bosch haalt verhaal’ een schrijfwedstrijd op initiatief van HalloHeusden. Net zoals de twee wedstrijden kon ook het afsluitende evenement rekenen op een grote publieke belangstelling. Lees meer

Twitter

Loading..